Paasontbijt voor thuisbezorging of afhalen

02-04-2020

Het paasweekend komt eraan, het ideale moment om ontbijt- of lunchmenu’s voor het hele gezin samen te stellen. Met een paar handige tips kunnen uw klanten ook thuis aan tafel genieten van een paasontbijt of brunch van hun favoriete restaurant.

Om uw klanten ook tijdens de paasdagen te kunnen bedienen, kunt u ervoor kiezen om een menu samen te stellen met diverse broden. Croissants, zachte bolletjes, krentenbollen, mooie luxe baguettes, desem broden of flatbreads lenen zich uitstekend voor het ontbijt of de lunch. Daarnaast kunt u uw klanten zelf een menu laten samenstellen met hun favorieten. Zorg voor een compleet menu inclusief diverse belegsoorten, zoals vleeswaren, kazen, salades of andere smeersels. Op deze manier kunt u uw klanten een heerlijk paasmenu bezorgen voor thuis op tafel.

Zorg voor een totaalbeleving en maak de bezorging van het paasontbijt of brunch een feestje. U kunt de producten verpakken in een zak, tas of in een mooie doos of mand. Op deze manier worden uw klanten extra verwend. Wanneer uw klanten de broden zelf nog even moeten afbakken, voeg dan een korte (persoonlijke) instructie toe, zodat ze optimaal kunnen genieten.

© 2021 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP