Meer dan alleen een hotdogbroodje

29-05-2020

U wilt graag zoveel mogelijk gasten kunnen bedienen, zodat de doorloop optimaal blijft. Door te werken met betaalbare producten die snel en makkelijk te bereiden zijn en veel mogelijkheden bieden, kunt u hierop inspelen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de Chaupain hotdog rustiek (art.nr. 1143)? Dit broodje staat bekend als de ideale basis voor uw hotdog, maar wist u dat dit broodje veel meer te bieden heeft? Zo kunt u dit broodje ook gebruiken als snelle baguette voor bijvoorbeeld lekkere Surinaamse broodjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bakkeljauw, chicken masala of pom of voor diverse streetfood broodjes met pulled pork.

De Chaupain hotdog rustiek heeft een licht krokante korst en is lekker luchtig van binnen. U kunt het broodje binnen 3 minuten afbakken. Door de snelle en makkelijke bereidingstijd en de vele doeleinden is dit product dan ook uitermate geschikt als een take away broodje.

Werkt u liever met een mooie rond bol, die luchtig en krokant is? Dan kunt u kiezen voor de Chaupain bagnat klein (art.nr. 1176). Ook dit broodje heeft een snelle bereidingstijd en kunt u gebruiken voor uw sandwiches, hamburgers en zelfs tosti’s behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze interessante acties? Dan kunt u contact opnemen met een van onze vertegenwoordigers van Chaupain.

Mark van Herpen
Accountmanager
Regio Zuid Nederland
T. 06 10 55 81 79

Timo Schreuder
Accountmanager
Regio Noord Nederland
T. 06 13 10 95 28

© 2020 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP