Over ons

De allerbeste brood- en patisserieproducten uit alle windstreken samenbrengen onder één dak. Dat is de missie van Chaupain. We reizen door heel Europa om op zoek te gaan naar de beste ingrediënten. Daardoor kunnen wij brood aanbieden zoals brood bedoeld is: ambachtelijk gemaakt, met liefde en gevoel voor traditie. Dankzij onze ruime kennis en ervaring leveren we meer dan ‘slechts’ een product. We leveren een totaaloplossing voor horecaondernemers. Bij Chaupain vind je een ruim assortiment aan ambachtelijke brood- en patisserieproducten, van de beste kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Waarbij wij onderstaande kernwaarden hoog in het vaandel hebben staan.

Kwaliteit
Chaupain staat voor kwaliteit. Om die kwaliteit te garanderen, werken we samen met de beste boeren en bakkerijen van Europa. Met maar één doel: ervoor zorgen dat jouw gasten een topproduct op hun bord krijgen.

Natuurlijk
Al het brood uit ons gevarieerde assortiment is bereid met de beste ingrediënten. In een groot deel van ons assortiment vind je geen E-nummers of andere additieven, maar alleen pure en 100% natuurzuivere producten, die met zorg zijn gekozen. Gemaakt door de natuur, bereid met liefde en geselecteerd voor jou en jouw gasten.

Gezond
Kies je voor producten van Chaupain, dan kies je niet alleen voor brood dat een feest is voor de smaakpapillen. Je kiest ook voor brood dat goed is voor lichaam en geest. Onze producten zitten namelijk vol met de voedingsvezels en vitamines. En leveren zodoende de broodnodige voedingswaarde.

Duurzaam
Verantwoord ondernemen is voor Chaupain geen modekreet. Voor ons is verantwoord ondernemen volkomen logisch. Samen met onze zorgvuldig gekozen leveranciers en partners willen we de invloed van onze activiteiten op het milieu beperken. Onze producten zijn dus niet alleen kwalitatief goed, natuurlijk en gezond, ze zijn vooral ook puur en eerlijk.

Wil je meer weten over onze producten? Ons assortiment vind je hier.

© 2022 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP