Desem sandwich met gegrilde groenten

5-10 minuten

10 personen

Gezond
Vegan
Desem sandwich met gegrilde groenten
Ingrediƫnten

Met:

400 gr.

Asperges

200 gr.

Gegrilde paprika (geel)

100 gr.

Paprika spread

100 gr.

Ui

100 gr.

Rucola

50 gr.

Rode bietscheuten

Kenmerken
Brunch Diner Lunch

Het aantal vegetarische en veganistische gasten groeit, dus is het belangrijk dat je jouw gasten verschillende opties kunt aanbieden.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezond, snel en lekker recept met gegrilde asperges en paprika? Gebruik voor dit recept de Chaupain desem XL meergranen donker. De karakteristieke smaak van het brood met krokante korst gaat goed samen met de romige paprika spread van Bresc en het knapperige van de gegrilde asperges en het zoete van de gegrilde paprika. Jouw gasten zullen versteld staan door de desem sandwich met gegrilde groenten!

Bereidingswijze:

Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur.

Bak het brood volgens de instructies.

Snijd twee plakken brood met een zaagmes in de gewenste afmeting.

Besmeer de onderste plak met paprika spread.

Leg de rucola bovenop de spread.

Grill de asperges en de paprika in een grillpan of in de oven en leg deze bovenop de rucola.

Snijd de ui in stukjes en leg deze samen met de rode bierscheuten op de desem sandwich met gegrilde groenten.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.