Double trouble burger

De hamburger neemt de laatste jaren alleen maar toe in populariteit. De variaties met een hamburger zijn eindeloos en om uw creativiteit te stimuleren introduceerde Chaupain al een aantal jaren geleden de dubbel doorgesneden hamburger bol. Deze maand heeft Chaupain hem redelijk klassiek maar wel lekker dubbel belegd. Daar zet toch iedereen graag zijn tanden in

5-10 min. bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Dubbel Gesneden Hamburgerbol 2560 Prijs per stuk:
  • 20 gram Sla Prijs per kilogram:
  • 20 gram Augurk Prijs per kilogram:
  • 20 gram Hamburgersaus Prijs per kilogram:
  • 2 gram Hamburger Prijs per kilogram:
  • 25 gram Cheddarkaas Prijs per kilogram:
  • 50 gram Tomaat Prijs per kilogram:
  • 10 gram Ui Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat de dubbel doorgesneden hamburgerbol ontdooien en haal de plakjes van elkaar
  • Stap 2 Verdeel de helft van de sla, hamburgersaus en in plakjes gesneden augurk over het onderste plakje
  • Stap 3 Bak de hamburgers en leg er op het laatst een plakje cheddar kaas op
  • Stap 4 Leg 1 hambuger met kaas op de augurk
  • Stap 5 Verdeel de helft van de tomaat en uiringen er over
  • Stap 6 Leg het middelste plakje van de dubbel doorgesneden hamburgerbol er op
  • Stap 7 Herhaal alle stappen nogmaals
  • Stap 8 Dek de double trouble burger af met het kapje van de dubbel doorgesneden hamburgerbol

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP