Flatbread rosbief

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Chaupain flatbread naturel is een op de steen gebakken Italiaans flatbread die u rijkelijk kunt beleggen naar eigen smaak. Flatbread rosbief met avocado en pesto is perfect als lunch. De guacamole en verse avocado zorgen voor een lekkere romige smaak in combinatie met de hartige rosbief. Decoreer het flatbread met wat rucola voor een pittige smaak. 

3-5 minuten bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Flatbread Italian naturel 8163 Prijs per stuk:
  • 5 plakken Rosbief Prijs per plakken:
  • 40 gram Guacamole (La Streetfood) Prijs per kilogram:
  • 30 gram Avocado Prijs per kilogram:
  • 30 gram Cherrytomaten Prijs per kilogram:
  • 30 gram Rucola Prijs per kilogram:
  • 30 gram Mesclun sla Prijs per kilogram:
  • 20 gram Pesto Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Laat het flatbread ontdooien op kamertemperatuur
  • Stap 2 Bak het flatbread 3 minuten op 240°C
  • Stap 3 Besmeer het flatbread met de guacamole (La Streetfood)
  • Stap 4 Verdeel de rucola en mesclun sla over de guacamole
  • Stap 5 Leg de plakken rosbief hier bovenop
  • Stap 6 Snijdt de avocado in partjes en leg dit er tussen
  • Stap 7 Gril de cherrytomaten en leg deze er bovenop
  • Stap 8 Garneer het flatbread met druppels pesto

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP