Mini baguette warm vlees

Een heerlijke baguette warm vlees samen met spekjes, paprika, ui en champignons zorgen voor een heerlijke combinatie. Voor de liefhebbers doen we er ook nog satésaus bij! Dat is nog eens lekker lunchen. Eet smakelijk!

5-10 min. bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Mini baguette wit 1140 Prijs per stuk:
  • 50 gram Kalfs fricandeau Prijs per kilogram:
  • 12 gram Paprika Prijs per kilogram:
  • 13 gram Spekjes Prijs per kilogram:
  • 12 gram Ui Prijs per kilogram:
  • 13 gram Champignons Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Afbakken 200ºC in 8-10 minuten
  • Stap 2 Minimaal 10 minuten af laten koelen
  • Stap 3 Na het afkoelen de baguette met een zaagmes doorsnijden
  • Stap 4 Bak de fricandeau op de bakplaat of in een pan en leg dit op de onderste helft van het broodje
  • Stap 5 Meng Paprica, spekjes, ui en champignons door elkaar en bak het mengsel aan op een bakplaat of in een pan en leg in totaal 50 gram van het mengsel op de fricandeau
  • Stap 6 Verwarm de satésaus en serveer deze er los in een bakje bij

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP