De heerlijke smaak van desembrood… Een smeuïg stukje cheesecake dat smelt op je tong… Bij Chaupain raken we er niet over uitgepraat. De ambachtelijke brood en patisserieproducten van Chaupain zijn al ruim 20 jaar een feest. Onze producten zijn stuk voor stuk een lust voor het oog én de smaakpapillen

Chaupain heeft maar één doel: horecaondernemers zo goed mogelijk van dienst zijn. Dit doen wij door de beste producten te leveren, maar ook door uitgebreide verkoopondersteuning te bieden. Voor ons houdt het niet op als we jouw product hebben afgeleverd. Eigenlijk begint het dan pas.

Chaupain brood in de oven
Inkepingen Chaupain brood

Passie & pure ambacht

Of het nu gaat om ciabatta's met overheerlijke zontomaten of de allerlekkerste knapperige croissants: voor de producten van Chaupain komen jouw klanten graag terug. Wij houden van brood en patisserie. Daarom zijn onze producten eerlijk, ambachtelijk en 100% natuurlijk.

Chaupain brood kneden

It's in our DNA

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de horeca wereld als geen ander. Daarom bieden we horecaondernemers professionele en commerciële ondersteuning en advies. Als partners gaan we voor een gezamenlijk doel: jouw onderneming en onze producten zo goed mogelijk onder de aandacht brengen, zodat jouw gasten geprikkeld worden. Kom het zelf ontdekken in ons experience center!

It's in our DNA
Het lekkerste nieuws in je mailbox ontvangen?

Het lekkerste nieuws in je mailbox ontvangen?

Ontdek meer over Chaupain en ontvang elke maand ons laatste nieuws.