Graan
Ons verhaal
Ons verhaal
Graan
Ons verhaal Ons verhaal

Ons verhaal

Chaupain, liefde voor brood en patisserie

Poeder
Ons verhaal

De allerbeste brood- en patisserieproducten uit alle windstreken samenbrengen onder één dak. Dat is de missie van Chaupain. We reizen door heel Europa om op zoek te gaan naar de beste ingrediënten. Daardoor kunnen wij brood en patisserie aanbieden zoals het bedoeld is. Brood en patisserie dat met gevoel voor traditie en met liefde is gemaakt.

Dankzij onze ruime kennis en ervaring leveren we meer dan ‘slechts’ een product. We leveren een totaaloplossing voor horecaondernemers. Bij Chaupain vind je een ruim assortiment aan ambachtelijke brood– en patisserieproducten, van de beste kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Waarbij wij onderstaande kernwaarden hoog in het vaandel hebben staan.

Kwaliteit

Kwaliteit

Van het land tot op het bord. Kwaliteit is waar het om draait bij Chaupain. Om die kwaliteit altijd te garanderen werken wij alleen samen met de beste boeren en bakkerijen van heel Europa. Zo worden de beste producten van het land ook de beste producten bij jou op het bord.

Kwaliteit
Natuurlijk

Natuurlijk

Eerlijk met de beste zorg gekozen. Al het brood uit ons gevarieerde assortiment is bereid met de beste ingrediënten. In een groot deel van ons assortiment vind je geen E-nummers of andere additieven, maar alleen pure en 100% natuurzuivere producten, die met zorg zijn gekozen. Gemaakt door de natuur, bereid met liefde en geselecteerd voor jou en jouw gasten.

Natuurlijk
Gezond
Gezond

Gezond

Bewust met alle nodige voedingswaarde. Kies je voor producten van Chaupain, dan kies je niet alleen voor brood dat een feest is voor de smaakpapillen. Je kiest ook voor brood dat goed is voor lichaam en geest. Onze producten zitten namelijk vol met de voedingsvezels en vitamines. En leveren zodoende de broodnodige voedingswaarde.

Gezond
Gezond
Duurzaam

Duurzaam

Voor ons is verantwoord ondernemen volkomen logisch. Samen met onze zorgvuldig gekozen leveranciers en partners willen we de invloed van onze activiteiten op het milieu beperken. Onze brood- en patisserieproducten zijn dus niet alleen kwalitatief goed, natuurlijk en gezond, ze zijn vooral ook puur en eerlijk.

Duurzaam
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.