Pave brood met pompoenhummus en artisjok
5-10 minuten
10 personen
Pave brood met pompoenhummus en artisjok
Vegetarisch of vegan? Door het gebruik van plantaardige ingrediënten kun je met deze open sandwich alle kanten op. Met een paar handelingen creëer je eenvoudig een verrassend lunchgerecht.
Als basis gebruiken we de pave multi cereals. Een rechthoekig brood met een luchtige kruim en nootachtige smaak. Bespaar tijd door gebruik te maken van een kant-en-klare pompoenhummus en kies voor artisjok uit blik. Wil je een gezonde en verantwoorde keuze maken? Kies dan voor pave brood met pompoenhummus en artisjok. Bovendien kun je de ingrediënten makkelijk aanpassen naar eigen wens.
Bereidingswijze:
Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur.
Bak volgens de instructies.
Snijd de plakken brood met een broodmes in de gewenste afmeting.
Smeer de plakken in met olijfolie en leg kort op de grill, totdat een mooie grillstreep zichtbaar is.
Bestrijk de stukken artisjok met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Grill de artisjok 10 minuten in de oven of op de grillplaat.
Schaaf de knolraap in dunne lange slierten en grill kort, totdat een grillstreep zichtbaar is.
Doe de hummus in een spuitzak en spuit de doppen op de broodplak.
Verdeel de knolraap hieroverheen.
Brokkel de feta en strooi dit over het pave brood met pompoenhummus en artisjok.
Garneer als laatste met een takje salad pea.
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.