Pave multi cereals
Vegan
Terug
Pave multi cereals
Vegan
Brood

Pave multi cereals

Vegan
Vegan
Lactosevrij
Lactosevrij
100% natuurlijk
100% natuurlijk
Artikelnummer
4925
Aantal
4 stuks
Soort product
Bake-off
Gewicht
900 gram
Afmeting
± 25 cm
Ontdooitijd
60 minuten
Baktemperatuur
180ºC
Baktijd
7-9 minuten
  • Broden 800-1750 gram
  • Vloerbrood
  • Rustiek
  • Ontbijt
  • Catering

De pave multi cereals is een unieke verschijning. Door zijn robuuste uiterlijk en grootte valt dit pave brood gegarandeerd op in jouw horecazaak.

De luchtige kruim en de nootachtige smaak zorgen ervoor dat dit brood de ideale basis is voor jouw gerecht. Dit pave brood is gemaakt om er grote brede broodplakken van te snijden. Uitermate geschikt voor een mooie open sandwich. Onze serveertip voor dit brood: serveer één broodplak per bord. Dit is voldoende om er een volledig lunchgerecht. Daarnaast kun je het brood ook makkelijk roosteren of grillen als tosti.

Door de rechthoekige vorm heeft de pave multi cereals vrijwel geen afloop. Dat betekent weinig tot geen snijverlies. Je kunt dus optimaal gebruik maken van dit brood en voedselverspilling tegengaan. Bovendien kunnen onnodige kosten op deze manier worden voorkomen.

Meer weten over dit pave brood met desem en welke voordelen dit product te bieden heeft? Lees dan: ‘Waarom het pave brood niet mag ontbreken in jouw assortiment’.

Bekijk het volledige recept: pave brood met pompoenhummus en artisjok.

Pave multi cereals bestellen?

Wil je aan de slag met dit product of heb je een vraag? Wij helpen je graag.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.