Uitsmijter rosbief op desem broodplakken

Het jaar 2016 is koud begonnen, bij koude dagen mag wel een heerlijke warme uitsmijter geserveerd worden.  Wanneer u hem maakt met heerlijke stevige plakken desem brood en rosbief maakt u van een gewone uitsmijter iets bijzonders. De mooie kleuren combinatie zorgt ervoor dat hij niet alleen een lust is voor de smaakpapillen maar ook voor het oog. De desembroden van Chaupain zijn er in verschillende soorten en verschillende gewichten. Het brood wat wij gebruiken in dit recept is onze Desem Belle Multikorn art. 5001, als u liever donkerder desembrood wilt, adviseren wij u onze Desem Dubbel Donker art. 5009. De desembroden van Chaupain zijn 100% natuurlijk en bevatten geen melk.

5-10 bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Desem belle multikorn 5001 Prijs per stuk:
  • 20 gram Rosbief Prijs per kilogram:
  • 40 gram Kaas Prijs per kilogram:
  • 150 gram Eieren Prijs per kilogram:
  • 1 gram Bieslook Prijs per kilogram:
  • 1 gram Peper/zout Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Desembrood afbakken op 200 graden 8-10 minuten, 10 minuten laten afkoelenen met een zaagmes ca 12mm dikte plakken snijden. De plakken wegen dan 50-60 gram per stuk
  • Stap 2 Beleg de plakken desem brood met plakjes rosé gebraden rosbief
  • Stap 3 Leg de plakken kaas schuin op de rosbief
  • Stap 4 Bak een uitsmijter van 3 eieren en maak het geheel af met wat verse bieslook, peper en zout.

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP