Flatbread met asperges en pastrami

10-15 minuten

10 personen

Nieuw
Flatbread met asperges en pastrami
Ingrediënten

Met:

300 gr.

Witlof

1000 gr.

Groene asperges

1000 gr.

Pastrami

300 gr.

Radijs

600 gr.

Gegrilde cherrytomaten

400 gr.

Avocado mayonaise

300 gr.

Sud n Sol mayonaise

Kenmerken
Brunch Diner Lunch
Promotiemateriaal

Ons flatbread is het perfecte canvas voor jouw culinaire creaties. Van kleurrijke toppings tot verrukkelijke smaakcombinaties. Klaar om geïnspireerd te worden? Ontdek het recept flatbread met asperges en pastrami.

Dit smakelijke gerecht combineert de sappige smaak van groene asperges met het hartige van pastrami. Stap voor stap leggen wij uit hoe je dit lekkere flatbread zelf kunt aftoppen. Geniet van de knapperige textuur van het flatbread. Het flatbread met asperges en pastrami is een perfecte keuze voor een lichte lunch of smaakvol diner. Ook eens een van onze andere flatbread recepten proberen? Bekijk ze hier.

Bereidingswijze:

Laat de flatbreads ontdooien op kamertemperatuur.

Bak de flatbreads volgens de instructies af.

Laat de broden afkoelen.

Bestrijk de groene asperges met een klein beetje olijfolie.

Gril ze in een grill- of koekenpan. Keer regelmatig om gedurende ca. 10 min. Bestrooi ze licht met zeezout.

Leg de cherrytomaten in een ovenschaal. Bestrooi met zout en peper en zet 20 min. in een voorverwarmde oven op 200ºC.

Doe de avocado mayonaise en de sud n sol mayonaise in twee aparte spuitzakken.

Spuit doppen van beide sauzen om en om op het flatbread.

Drapeer de plakken pastrami tussen de doppen saus.

Halveer de gegrilde asperges en verdeel.

Pluk de witlof en verdeel de witlofschuitjes tussen de asperges en pastrami.

Leg de gegrilde cherrytomaatjes ertussen.

Schaaf de radijsjes flinterdun en leg dit er bovenop.

Besprenkel eventueel met een klein scheutje olijfolie of zeezout.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.