English muffin eggs benedict

5-10 minuten

10 personen

Lekker snel
Nieuw
English muffin eggs benedict
Ingrediƫnten

Met:

500 gr.

Gerookte zalm

10 st.

Gepocheerd ei

400 gr.

Spinazie

200 gr.

Hollandaise saus

100 gr.

Bieslook

10 gr.

Peper

10 st.

Zout

Kenmerken
Lunch Ontbijt

De muffin English breakfast is geen zoete muffin zoals je zou verwachten, maar een typisch Engels ontbijtbroodje. Het ronde platte broodje is geschikt als basis voor veel ontbijt- en lunchgerecht zoals de English muffin eggs benedict.

Je gaat er spontaan van watertanden, de English muffin eggs benedict. Dit broodje ziet er niet alleen mooi uit, hij smaakt ook nog eens verrukkelijk. Zeker het proberen waard! Hoe het eggs benedict is opgebouwd? Met verse spinazie, malse gerookte zalm, een gepocheerd eitje en romige Hollandaise saus. In combinatie met de English muffin het perfecte ontbijtje maar ook te serveren als lunch.

Bereidingswijze:

Laat het brood ontdooien op kamertemperatuur.

Toast de breakfast muffin kort of verwarm in de oven.

Beleg de muffin met spinazie.

Drapeer de gerookte zalm hier overheen en breng op smaak met peper.

Pocheer het ei in een pan en leg voorzichtig bovenop de zalm. Breng op smaak met zout en peper.

Giet de bechamelsaus over het gepocheerde ei.

Garneer met fijngesneden bieslook.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.