Desem XL plakken carpaccio

Met onze desem Xl broden is het niet moeilijk om een mooie maar vooral lekkere sandwich te bereiden. De broden hebben een authentieke uitstraling, worden gemaakt op basis van natuurdesem, zijn steenoven gebakken en ook nog eens 100% natuurlijk. Al deze ingrediënten zorgen samen voor 100% smaak. Wij hebben 2 mooie plakken afgesneden en deze belegd met een runder carpaccio van hoge kwaliteit, pesto, cherry tomaat, pijnboompitten en rucola. Daarna is hij afgemaakt met mooie grove krullen Parmezaanse kaas. Dit maakt dat deze sandwich niet alleen een lust is voor de smaakpapillen maar ook voor het oog.

5-10 min. bereidingstijd
Vlees

Ingrediënten

Vul onderstaand uw eigen prijzen in voor de ingrediënten
en bereken snel en eenvoudig uw persoonlijke kostprijs voor dit gerecht

  • 1 stuks Desem Xl natuurlijk wit of bruin Prijs per stuk:
  • 60 gram Carpaccio Prijs per kilogram:
  • 30 gram Basilicumpesto Prijs per kilogram:
  • 30 gram Cherry tomaat Prijs per kilogram:
  • 5 gram Pijnboompitten Prijs per kilogram:
  • 3 gram Rucola Prijs per kilogram:
  • 8 gram Parmezaanse kaas Prijs per kilogram:
  • 1 gram Peper Prijs per kilogram:
  • 1 gram Zout Prijs per kilogram:

  •   Totale prijs:

€ bereken uw kostprijs Berekening sluiten

Bereidingswijze

  • Stap 1 Desem XL natuurlijk afbakken 200ºC 10-12 minuten
  • Stap 2 Laat minimaal 10 minuten afkoelen
  • Stap 3 Snijdt met een zaagmes 2 plakken af van ca. 12mm, de plakken wegen dan 50-60 gram per stuk
  • Stap 4 Drapeer de dunne plakjes carpaccio losjes op de plakken brood
  • Stap 5 Verdeel de basilicumpesto over de carpaccio
  • Stap 6 Halveer de cherry tomaatjes en verdeel ze
  • Stap 7 Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten
  • Stap 8 Verdeel de rucola sla en de in grove schilfers geschaafde Parmezaanse kaas over de carpaccio
  • Stap 9 Maak het geheel af met peper en zout naar smaak

© 2018 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP