Organisatie

Chaupain is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een van de grootste brood- en patisseriemerken van Nederland. Daardoor kunnen we een uitgebreid assortiment aanbieden, waarin iedere horecaondernemer zijn of haar gewenste producten kan terugvinden. Van cafetaria tot brasserie en van hotel tot evenementencateraar, we staan voor iedereen klaar.

Chaupain heeft een exclusief partnership met de VHC-horecagroothandels. Dankzij de verschillende vestigingen die VHC heeft – van de Waddeneilanden tot Limburg en van Friesland tot Zeeland – kunnen wij bezorging in heel Nederland garanderen. Bovendien wordt u altijd beleverd door mensen die de lokale identiteit hebben én kennen.

Omdat wij weten hoe belangrijk verse producten voor u zijn, hebben wij de mogelijkheid om zes dagen in de week te leveren: van maandag tot en met zaterdag. Mocht het nodig zijn, dan staan wij eventueel ook op zondag voor u klaar. Dat is voor onze mensen geen probleem; zij zijn ervaren, kennen de praktijk en denken daarom graag met u mee.

Het hoofdkantoor van Chaupain is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u in contact komen met een van onze medewerkers? Onze contactgegevens vindt u hier.

© 2021 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP