Organisatie

Chaupain is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een van de grootste brood- en patisseriemerken van Nederland. Daardoor kunnen we een uitgebreid assortiment aanbieden, waarin iedere horecaondernemer zijn of haar gewenste producten kan terugvinden. Van cafetaria tot brasserie en van hotel tot evenementencateraar, we staan voor iedereen klaar.

Chaupain heeft een exclusief partnership met de VHC-horecagroothandels. Dankzij de verschillende vestigingen die VHC heeft – van de Waddeneilanden tot Limburg en van Friesland tot Zeeland – kunnen wij bezorging in heel Nederland garanderen. Bovendien word je altijd beleverd door mensen die de lokale identiteit hebben én kennen.

Omdat wij weten hoe belangrijk verse producten voor jou zijn, hebben wij de mogelijkheid om zes dagen in de week te leveren: van maandag tot en met zaterdag. Mocht het nodig zijn, dan staan wij eventueel ook op zondag voor je klaar. Dat is voor onze mensen geen probleem; zij zijn ervaren, kennen de praktijk en denken daarom graag met je mee.

Het hoofdkantoor van Chaupain is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Heb je vragen of opmerkingen of wil je in contact komen met een van onze medewerkers? Onze contactgegevens vind je hier.

© 2022 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP