Appeltaart, nieuw aangepast in receptuur!

29-04-2019

Er gaat niets boven een klassieke appeltaart, of de taart nou door je oma, je moeder of door Chaupain is gemaakt. Deze Hollandse klassieker is niet voor niets al jaren de meest populaire taart van Nederland.

Chaupain heeft een uniek assortiment met ambachtelijke appeltaarten, van grootmoeders appeltaart tot aan een rijkgevulde luxe kaneel appeltaart. Wij werken hard om de kwaliteit van onze producten te verbeteren. Daarom is onze Oud Hollandsche appeltaart vernieuwd.

De appeltaart is nu nog mooier doorgebakken, hierdoor oogt de taart mooi goudbruin en is de korst lekker knapperig. De koek is rijker van smaak geworden door de juiste samenstelling van ingrediënten. De appelvulling is zorgvuldig gekozen, waardoor de taart een lekkere vulling heeft. In de vulling proeft u niet alleen verse appels, maar ook kaneel, rozijnen, suiker en room. 

Daarnaast is de appeltaart nu 24 uur waren wettelijk buiten de koeling houdbaar en zijn de taartpunten beter houdbaar. Zo kunt u de Oud Hollandsche appeltaart in uw gebaksvitrine bewaren of onder een stolp op uw counter presenteren. Door het authentieke raster oogt de appeltaart extra mooi en ambachtelijk.

 

© 2022 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP