2 april 2020   •   Nieuws

Aan tafel met Pasen

Chaupain
Aan tafel met Pasen

Het paasweekend komt eraan, het ideale moment om ontbijt- of lunchmenu’s voor het hele gezin samen te stellen. Met een paar handige tips kunnen jouw klanten zowel in jouw horecazaak als thuis aan tafel genieten van een paasontbijt of brunch van hun favoriete restaurant.

Pasen een culinair hoogtepunt

Om jouw klanten ook tijdens de paasdagen te kunnen bedienen, kun je ervoor kiezen om een menu samen te stellen met diverse zoete en hartige producten. Smeuïge roomboter croissants, hartige quiches, heerlijke brioche broodjes, maar ook zoete lekkernijen zoals scones passen prima bij een lekker ontbijt, lunch of brunch. Jouw gasten zullen verrast zijn door dit uitgebreide en feestelijke paasassortiment.

Daarnaast kan je jouw klanten zelf een menu laten samenstellen met hun favorieten. Zorg voor een compleet menu inclusief diverse belegsoorten, zoals vleeswaren, kazen, salades of andere smeersels. Op deze manier kun je een heerlijk paasmenu uitserveren of bezorgen voor thuis op tafel.

Persoonlijke touch

Maak indruk op je gasten door de tafel mooi te dekken voor het paasontbijt of brunch. Gebruik kleurrijke paasdecoratie, prachtige servetten en stijlvol servies om niet alleen de presentatie te verbeteren, maar ook om de gerechten extra mooi uit te laten komen. Een mooi gedekte tafel zorgt niet alleen voor een feestelijke sfeer, maar het draagt ook bij aan de eetbeleving van jouw gasten.

Nuttigen jouw gasten thuis hun paasmenu? Zorg dan voor een totaalbeleving en maak de bezorging van het paasontbijt of brunch een feestje. Je kan de producten verpakken in een zak, tas of in een mooie doos of mand. Op deze manier worden jouw klanten extra verwend. Wanneer jouw klanten de broden zelf nog even moeten afbakken, voeg dan een korte (persoonlijke) instructie toe, zodat ze optimaal kunnen genieten.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.