3 februari 2016   •   

Backx & Coppen wordt Chaupain patisserie

Chaupain
Backx & Coppen wordt Chaupain patisserie

Wellicht is het u al opgevallen in de assortimentsbrochure van 2016. Backx & Coppen gaat verder onder de naam Chaupain patisserie. De naam veranderd, maar de kwaliteit blijft uiteraard zoals u van ons gewend bent. Brood en patisserie zijn 2 productgroepen die elkaar prima aanvullen. Naast de assortimentsbrochure, zal ook de verdere uitstraling van Backx & Coppen gedurende 2016 verder worden aangepast naar Chaupain patisserie. Denk hierbij aan de website, verpakkingsmaterialen en promotiematerialen. De producten, de productkwaliteit en artikelnummers blijven gelijk. Mocht u vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.  

Zowel ons brood als onze patisserie wordt met veel liefde en passie gemaakt, een liefde die wij graag met u delen!

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.