Fastfood broodjes

Maak van jouw horecazaak dé ultieme bestemming voor liefhebbers van fastfood.

Fastfood broodjes

Op bijna elke menukaart staan fastfood gerechten. Brood is vaak een onmisbaar ingrediënt in deze gerechten. Of het nu gaat om een klassiek wit bolletje, zacht hotdogbrood of krokant hamburgerbrood, het juiste fastfood brood kan het verschil maken in jouw snackbar, cafetaria of lunchroom.

Voordelen van onze buns

  • Perfecte basis voor uiteenlopende recepten;
  • Kant-en-klaar: enkel ontdooien en al voorgesneden;
  • Lekker veelzijdig: ontbijt, lunch, diner;
  • Geschikt voor take away en on the go, zonder kwaliteitsverlies;
  • Aantrekkelijke looks en boordevol smaak;
  • Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Heb je een drukke lunchservice of wil je gewoon een snelle hap serveren tijdens de avondspits? Ons fastfood assortiment helpt je om efficiënt te werken en tegelijkertijd heerlijke gerechten aan te bieden.

Broodje kroket sfeer

Burger buns: ontdooi, beleg, serveer

Naast de traditionele hamburger broodjes bieden we ook vegan hamburger broodjes aan voor de bewuste eters. Met deze vegan broodjes kun je genieten van een plantaardige maaltijd zonder concessies te doen aan smaak en textuur.

Compleet assortiment fastfood

In ons assortiment vind je alles voor de snelle snack, evenals specials voor extra smaak. Wij hebben meer dan 20 verschillende fastfood broodjes in ons assortiment. Voor elke gelegenheid is er een passend product.

Trek gekregen in een lekkere hap?

Trek gekregen in een lekkere hap?

Proef zelf de verschillende buns. Onze broodspecialisten staan klaar om je te helpen. Ze proeven graag samen met jou om de perfecte keuze te maken voor jouw fastfoodzaak.