Moderne taarten

20-03-2019

De taarten van Chaupain zijn stuk voor stuk pure verwennerij te noemen. Of het nu gaat om een appeltaart, red velvet taart of één van de vele varianten cheesecake. Maak kennis met de nieuwste taarten van Chaupain.

Wie wordt nu niet enthousiast van onze prachtige caramel brownie cheesecake? Opgebouwd met een krokante bodem van biscuit en gevuld met brownie cake. De taart is afgetopt met grove chunks brownie en heeft een mooie swirl van heerlijke zachte caramel.

Daarnaast zijn de Chaupain lemon & lime cake, red velvet cake en carrot cake glutenvrij een geweldige aanvulling op uw gebaksassortiment. Deze taarten prikkelen niet alleen de smaakpapillen van uw gasten, maar stimuleren ook de bijverkoop. Zo kunt u deze taarten ongekoeld op de counter onder een stolp presenteren. Op deze manier staat uw gebaksassortiment altijd in het zicht en kunt u de taarten onder de aandacht brengen van uw gasten. Wanneer uw gasten een kop koffie of thee bestellen, kunt u de suggestie doen om ook een lekker stuk taart te bestellen. Zo kunt u met uw assortiment, uw omzet een boost geven, zonder veel te investeren.

© 2019 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP