3 februari 2016   •   

Backx & Coppen wordt Chaupain patisserie

Chaupain
Backx & Coppen wordt Chaupain patisserie

Wellicht is het u al opgevallen in de assortimentsbrochure van 2016. Backx & Coppen gaat verder onder de naam Chaupain patisserie. De naam veranderd, maar de kwaliteit blijft uiteraard zoals u van ons gewend bent. Brood en patisserie zijn 2 productgroepen die elkaar prima aanvullen. Naast de assortimentsbrochure, zal ook de verdere uitstraling van Backx & Coppen gedurende 2016 verder worden aangepast naar Chaupain patisserie. Denk hierbij aan de website, verpakkingsmaterialen en promotiematerialen. De producten, de productkwaliteit en artikelnummers blijven gelijk. Mocht u vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.  

Zowel ons brood als onze patisserie wordt met veel liefde en passie gemaakt, een liefde die wij graag met u delen!

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.