3 februari 2016 •
Backx & Coppen wordt Chaupain patisserie
![Backx & Coppen wordt Chaupain patisserie](https://www.chaupain.nl/wp-content/uploads/2016/02/voorpagina-patisserie-2016-kl.jpg)
Wellicht is het u al opgevallen in de assortimentsbrochure van 2016. Backx & Coppen gaat verder onder de naam Chaupain patisserie. De naam veranderd, maar de kwaliteit blijft uiteraard zoals u van ons gewend bent. Brood en patisserie zijn 2 productgroepen die elkaar prima aanvullen. Naast de assortimentsbrochure, zal ook de verdere uitstraling van Backx & Coppen gedurende 2016 verder worden aangepast naar Chaupain patisserie. Denk hierbij aan de website, verpakkingsmaterialen en promotiematerialen. De producten, de productkwaliteit en artikelnummers blijven gelijk. Mocht u vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.
Zowel ons brood als onze patisserie wordt met veel liefde en passie gemaakt, een liefde die wij graag met u delen!
Meer nieuws van Chaupain
![Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?](https://www.chaupain.nl/wp-content/uploads/2022/11/2018-02-desem-xl-meergranen-scaled.jpeg)
Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?
Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.