29 maart 2019   •   Nieuws

Borrelplank in opkomst

Chaupain
Borrelplank in opkomst

Stevige trek of zin in een hapje?

De luxe borrelplank is een steeds vaker voorkomende optie. Het is de manier om verrassend en veelzijdig eten op tafel te zetten. Kies voor een luxe borrelplank en creëer een unieke beleving voor jouw gasten.

Met een borrelplank kun je eindeloos variëren, van basic tot luxe. De borrelplank biedt de mogelijkheid om een divers aanbod aan hapjes te presenteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een echte Hollandse borrelplank met oer-Hollandse worst en kaas? Of kies voor een borrelplank met diverse soorten gerookte vis. Zo kan je de borrelplank naar eigen wens samenstellen.

Daarnaast leent een borrelplank zich er goed voor om smaakcombinaties te creëren met diverse broodsoorten. Om meer smaak toe te voegen aan jouw borrelplank, kan je kiezen voor de mini plukbroden van Chaupain. De mini plukbroden zijn er in diverse smaken zoals, rode biet-ui, citroen-zeezout en volkoren-bier. Ze zijn klein van formaat en daardoor ideaal om te serveren bij jouw borrelplank.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.