28 juni 2019   •   Nieuws

Chaupain breidt croissant assortiment uit

Chaupain
Chaupain breidt croissant assortiment uit

Chaupain heeft het croissant assortiment uitgebreid. Aan het huidige assortiment zijn nu vier nieuwe producten toegevoegd en zoals je van ons gewend bent zijn de producten van hoge kwaliteit en vol van smaak.
Zo breidt Chaupain onder andere uit met twee hartige croissants, namelijk de ham-kaas croissant met een heerlijke ham-kaasvulling en is bovenop afgewerkt met kaas en een kaas croissant met een smeuïge kaasvulling.
Daarnaast zijn er ook twee zoete varianten geïntroduceerd. Dit is de hazelnoot chocolade roomboter croissant, deze is gevuld met een lekkere chocoladevulling en het chocolade broodje met roomboter en echte Belgische chocolade.
Chaupain breidt croissant assortiment uit
v.l.n.r. hazelnoot choco croissant, chocolade broodje, ham-kaas croissant en kaas croissant.
De nieuwe croissants zijn de perfecte aanvulling op jouw (croissant) assortiment. De versgebakken croissants zijn lekker voor ’s morgens bij het ontbijt en bij de lunch, maar ook heerlijk voor als tussendoortje.
Wil je werken met onze croissants? Neem dan contact op met jouw vertegenwoordiger.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.