23 januari 2019   •   Nieuws

Chaupain zet in op vegan

Chaupain
Chaupain zet in op vegan

Het aantal mensen dat plantaardig voedsel eet neemt toe en daarmee stijgt ook de vraag naar vegan producten. Jouw gasten kiezen niet langer alleen maar vanwege een bepaalde intolerantie of allergie voor plantaardig voedsel, maar ook steeds vaker vanuit een bepaalde overtuiging.

Chaupain speelt in op deze behoefte en heeft naast 100% natuurlijke, lactosevrije en glutenvrije producten, ook vegan producten in het assortiment. Dit jaar kunnen jouw gasten namelijk  genieten van vegan desem (XL) broden, desem bollen, desem plukbroden, desem flutes, desem broodvingers, bagnats en mini broodjes. De bestaande producten zijn voorzien van het vegan stempel. Zo kan je jouw gasten een veganistisch alternatief bieden voor bijvoorbeeld het ontbijt of de lunch.

Bij de productie en ontwikkeling van Chaupain vegan producten wordt er geen gebruik gemaakt van materialen met dierlijke herkomst. De producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten en genetisch gemodificeerde organismen. Bovendien zijn de producten proefdiervrij geproduceerd.

Bent u benieuwd naar alle vegan producten? Bekijk dan hier ons vegan assortiment. Alle vegan producten op de website en in de brochure zijn te herkennen aan het Chaupain vegan logo.

Vegan-stempel-85x85-groen

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.