12 september 2016   •   

De make-off desserts van Chaupain

Chaupain
De make-off desserts van Chaupain

De (mono) make-off desserts van Chaupain zijn voor uw gemak bijna klaar voor gebruik, u hoeft alleen het bord nog op te maken! De luxe uitstraling van onze mono desserts hebben enkel wat garnituren nodig. Ook hebben we desserts met luxe vullingen, zoals de Moulleux au chocolat, een dessert waarbij de chocolade er letterlijk uitstroomt. Wilt u nog een tikje luxer dan is de omelette Sibérienne ook een goed voorbeeld! Dit (verwarmde) ijsje heeft als basis een parfait. De buitenzijde is reeds gebrand waardoor u geen Crème brûlée brander meer nodig heeft. Dit is een dessert op top niveau!  

Wanneer u met gemak een overheerlijk dessert wilt maken, zonder vulling, dan heeft u de keuze uit 2 parfaits. De chocoladen noten of de aardbei parfait. Deze mono desserts zijn voor elk type horeca geschikt! Ook heeft u de mogelijkheid om uw eigen twist te geven aan uw dessert, hiervoor is onze yoghurt mousse dessert uitermate geschikt. De yoghurt mousse kunt zelf inspuiten met een heerlijk zelfgemaakte vulling, zoals een frisse citroen vulling. 

Wilt u inspiratie op doen en zien hoe u in een handomdraai een heerlijk dessert op tafel kunt zetten? Wij nodigen u van harte uit op de beurs gastvrij Rotterdam waar verschillende desserts gedemonstreerd zullen worden. Komt u ook proeven 19 t/m 21 september?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.