11 april 2019   •   Nieuws

Exclusief dessert

Chaupain
Exclusief dessert

Bij een diner hoort een lekker dessert voor de perfecte afsluiting. Voor jouw gasten wil je natuurlijk het allerbeste, maar wat ga je serveren? De strawberry daiquiri is hiervoor de perfecte oplossing.

Dit kleurrijke dessert is geïnspireerd op de strawberry daiquiri cocktail. Het dessert bestaat uit een aardbeien mousse met een kern van strawberry daiquiri. Dit is een combinatie van rum, aardbeien en suikersiroop. Deze vulling loopt prachtig over het bord uit. Daarnaast heeft het dessert een prachtige uitstraling mede door de afwerking van goudpoeder aan de bovenkant. Om het af te maken bestaat de bodem uit een heerlijke chocolade crème.

Dit exclusieve dessert kan je in een handomdraai serveren aan jouw gasten. Zo is de strawberry daiquiri volledig serveerklaar en kan rechtstreeks opgediend worden na een korte ontdooitijd. Zo serveer je een spectaculair dessert aan jouw gasten.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.