15 maart 2018   •   

Freak Cakes (Cheesecake)

Chaupain
Freak Cakes (Cheesecake)

Cheesecake is voor veel mensen de ultieme verwentaart. De combinatie van een zachte romige vulling en een krokante bodem zorgen ervoor dat iedereen zwicht bij het zien van deze taart. De Chaupain New York baked cheesecake is geïnspireerd op de Amerikaanse klassieker. Een eenvoudige en elegante cheesecake met kwaliteit en heerlijke smaak. 

Onze traditionele cheesecake leent zicht uitstekend als Freak cake. Een extravagante taart gegarneerd met zoetigheden. Maak uw cheesecake bijvoorbeeld nog decadenter door hem te overladen met verhullende toppings zoals Oreo koekjes, een friszure lemon curd, krokante walnoten met banaan of bitterzoete cranberry’s. 

De cheesecake kent oneindig veel smaken en variaties. Perfect als tussendoortje bij de koffie of thee of als dessert. Chaupain levert de basis, daarna is het aan u om de taart zo creatief mogelijk te decoreren. Welke cheesecake variatie u ook serveert, de taart zal ongetwijfeld een hit zijn in uw zaak.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.