29 september 2016   •   

Glutenvrij onmisbaar in de horeca

Chaupain
Glutenvrij onmisbaar in de horeca

Glutenvrij eten is de afgelopen tijd flink populair geworden. Glutenvrij is onmisbaar in de horeca. Maar wat zijn gluten eigenlijk? Gluten zorgen voor de luchtige structuur van brood en andere producten bijvoorbeeld pasta. Gluten zijn een onderdeel van het eiwit in tarwe en granen.

Chaupain heeft een ruim assortiment glutenvrije producten voor ieder moment van de dag. Niet alleen geschikte producten voor ontbijt, lunch, diner en dessert maar ook zoete snacks voor bij een lekkere kop koffie of thee. Bijvoorbeeld een heerlijke glutenvrije gevulde koek, roze koek, wafel en een heerlijke vanille muffin. Alle glutenvrije producten zijn per stuk verpakt en vrijwel allemaal na ontdooiden direct klaar voor gebruik. Door uw assortiment aan te vullen met glutenvrije producten kunt u uw gasten die geen gluten mogen ook bedienen. 

Voor de lunch heeft Chaupain verschillende glutenvrije broodsoorten voor u geselecteerd, dit zijn de glutenvrije broodplakken bruinrozet wit en de bol bruin

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.