19 februari 2019   •   

High tea vol lekkers

Chaupain
High tea vol lekkers

De mini gebakjes passen helemaal bij deze tijd. Men kan genieten van meerdere kleine hapjes en is daardoor een graag geziene traktatie bij diverse gelegenheden. De éénhapsgebakjes onderscheidt zich door vormen, smaken en decoraties.

Het patisserie assortiment van Chaupain biedt een diversiteit aan mini gebak aan. Hiermee serveert u uw gasten een feestelijke traktatie bij een kopje koffie of thee. Daarnaast is het mini gebak van Chaupain de ideale aanvulling op uw buffet, high tea of grand dessert.

Naast ons huidige assortiment met mini (luxe) gebakjes, petit four cake, mini cupcakes en macarons. Introduceert Chaupain dit jaar ook drie nieuwe varianten op het mini gebak, namelijk de mini high tea red velvet, mini high tea lemon en mini high tea carrot.

Dol op citroen? Probeer dan de mini high tea lemon. Dit eenpersoons gebakje bestaat uit een knapperige bodem, een romige citroenvulling en is afgetopt met een laagje poedersuiker. 

Daarnaast is er de mini high tea red velvet. Proef de fluweelrode spongecake met een romig laagje cream cheese. Het gebakje is afgetopt met witte chocolade schaafsel.

Liever een kruidige carrot cake? Dan is onze mini high tea carrot de ideale keuze. Een smeuïge cake met geraspte worteltjes, walnoten en kaneel in combinatie met een lekkere crèmelaag.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.