29 mei 2020   •   Tips

Hoe gebak op jouw terras zorgt voor heerlijke omzet

Chaupain
Hoe gebak op jouw terras zorgt voor heerlijke omzet

Het is weer voorjaar. Dat betekent ook dat het terrasseizoen weer is geopend en jouw gasten weer graag op je terras komen vertoeven om te genieten van een lekker stuk taart met een goede kop koffie of thee. Een mooie manier om je omzet te verhogen. Wij vertellen je graag waar de kansen liggen.

Promoties

Lege terrasmomenten? De daluren, oftewel de rustige tijden op je terras, zijn vaak tussen 9.00 – 11.00 uur en 15.00 – 17.00 uur. Deze momenten kun je benutten om jouw gasten te verleiden met een mooie aanbieding voor koffie met gebak. Maar welk lekker stuk taart past hier het beste bij? Bij Chaupain hebben wij een uitgebreid gebaksassortiment van de beste kwaliteit en voor een eerlijke prijs.

Tafelkaart

Is jouw gebak een echte margetopper? Dan wil je het liefst dat jouw gasten een lekker stuk gebak bestellen wanneer zij neerstrijken op je terras. Het gebruik van mooi promotiemateriaal zoals bijvoorbeeld een tafelkaart, speelt hierbij een belangrijkere rol dan je denkt. Zet een tafelkaart goed in en je gasten kunnen zomaar zin krijgen in een lekker stuk taart. Kies voor een professionele tafelkaart in jouw eigen huisstijl en verleidt ze met mooie beelden van je gebaksassortiment.

Proeverijtje

Grote kans dat jouw gasten alleen op het terras komen zitten om een kop koffie te drinken. Je kunt je gasten dan een proeverijtje aanbieden als alternatief op een hele taartpunt. Snijd je taart in kleine puntjes en serveer op een mooie plank. Hierdoor kun je alsnog je gasten overtuigen om iets bij de koffie of thee te bestellen.

Haal jij al alles uit je terras?

Gebak is een van de meest populaire gerechten op het terras. Ons verkoopteam adviseert je graag welk gebak voor jouw horecaonderneming interessant is. Stel je vraag en we komen met een passend advies.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.