14 februari 2019   •   Nieuws

Italian style

Chaupain
Italian style

Flatbread wordt inmiddels overal ter wereld gegeten. De Italiaanse platte broden zijn dan ook ongekend populair. Chaupain introduceert drie verschillende Italian style flatbreads: flatbread rozemarijn en knoflook, flatbread tomaat en paprika en flatbread Italian naturel.

De flatbreads rozemarijn-knoflook en tomaat-paprika zijn heerlijke flatbreads, die kort op hete temperatuur gebakken zijn. Dit maakt het flatbread licht krokant van buiten en zacht van binnen. De topping zorgt in een handomdraai voor eenĀ authentiek Italiaans gevoel. Serveer het flatbread o.a. bij uw tapasplank.

Daarnaast is er de naturel variant. Dit platte brood doet door de textuur en ronde vorm aan een pizza denken, maar is iets dunner en krokanter. Het flatbread Italian naturel kan je rijkelijk beleggen naar eigen smaak of combineren met een lekkere dip. Zo kan je dit brood vouwen of serveren als open sandwich.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.