15 maart 2019   •   Nieuws

JAAP & ELLEN Kaas Lunch & Lekkernijen – succesvol ondernemerschap

Chaupain
JAAP & ELLEN Kaas Lunch & Lekkernijen – succesvol ondernemerschap

In het karakteristieke centrum van Oud-Beijerland vind je aan de Molendijk
JAAP & ELLEN Kaas Lunch & Lekkernijen. Een prachtige speciaalzaak vol kazen en andere specialiteiten, zoals vleeswaren, wijnen en vers gebrande noten. Naast dat je hier kunt genieten van diverse lekkernijen, kan men hier ook terecht voor een heerlijke lunch. De ingrediënten voor de broodjes komen uit de eigen winkel. Gedreven door passie en enthousiasme breidden Jaap en Ellen hun winkels uit tot een eigentijds concept. En met succes, want de lunchroom van ELLEN wordt door klanten uit de hele regio bezocht.

lunchroom samen
JAAP & ELLEN Kaas Lunch & Lekkernijen
In 2000 heeft Ellen samen met haar man Jaap, die uit het bankwezen stapte, een kaas- en specialiteitenwinkel in het centrum van Oud-Beijerland overgenomen die al snel floreerde door de combinatie van goede kwaliteitsproducten en de hartelijke benadering van de klanten.
Later, in 2008 opende Ellen op een andere locatie een kookwinkel die in 2013 samengevoegd werd in het nieuwgebouwde pand waar ze momenteel gevestigd zijn. Toen de serviezen en het keukengerei steeds meer online werden aangeschaft en Jaap, die toentertijd de belegde broodjes maakte, ruimte en zitplaatsen te kort kwam werd Ellens kookwinkel in 2017 omgevormd tot een lunchroom met een mooi vintage interieur. De bleek een schot in de roos te zijn. Na het verkrijgen van de vereiste vergunningen kon er als snel een mooi glas wijn bij het broodje worden geschonken. Hierdoor kunnen de gasten niet alleen in de lunchroom, maar ook op het terras genieten.
36272085_1978130038885172_6395358611874250752_o
Succes achter de lunchroom
De combinatie van een eigen delicatessenwinkel en lunchroom verdient een bijzondere plek. Aan de ene kant is er de winkel vol kwaliteitsproducten en aan de andere kant kan men genieten van deze producten zoals van een heerlijk broodje, soep, salade of een lekker kopje koffie met gebak van natuurlijk ook Chaupain.
De ruimte is een unieke, warme en sfeervolle plek om producten te kopen, inspiratie op te doen of om elkaar te ontmoeten onder genot van een hapje en/of drankje. De gasten ervaren een warm welkom en voelen zich direct thuis, iets dat ook wekelijks door de gasten aan Ellens team wordt gemeld.
31960262_1915107021854141_8883949142343155712_o
Bij de lunchroom Aan tafel bij Ellen is het belangrijk om te werken met eerlijke smaken en pure producten. De producten moeten herkenbaar blijven en elkaar versterken. Dit is voor Jaap en Ellen de reden geweest om te werken met het brood en patisserie van Chaupain.
De producten van Chaupain lenen zich uitstekend om de fraaiste en de lekkerste creaties te maken voor de gasten. Ellen werkt veel met pistolets voor afhaal en bezorging, maar in de lunchroom werkt zij uitsluitend met onder andere rustiek brood, desembrood en baguettes. Alle lunches worden ter plekke versbereid. Zo zijn de kazen en vleeswaren altijd vers van het mes en wordt het brood iedere dag vers afgebakken en dat verschil proef je echt. Ondersteuning op alle fronten door accountmanager Mark is ook iets wat voor hen een toegevoegde waarde is.
35922899_1968954373136072_7350733593917784064_o
Doordat ze qua beleg alles in eigen huis hebben, kunnen zij de kwaliteit en versheid hooghouden en flexibel inspelen op de wensen van de gasten. Daarnaast is er de afhaalmogelijkheid aan de toonbank en is er ook een bezorgservice. De bezorgservice biedt men de mogelijkheid om elke dag verse lunches te bestellen. Hiermee spelen zij ook in op de gemak zoekende klanten.
Het succes is naast de verse en lekkere producten, ook te danken aan de medewerk(st)ers. Gastvrijheid is namelijk belangrijk, gasten moeten zich thuis voelen bij Ellen en haar team. Iedereen die daarom een bezoek brengt aan de lunchroom, kan naast de fijne en persoonlijke service, ook een grote glimlach verwachten.
Ellens team

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.