25 mei 2021   •   Tips

Je broodverkoop verhogen met eigen promotiemateriaal

Chaupain
Je broodverkoop verhogen met eigen promotiemateriaal

De lunch- en broodverkoop van je horecaonderneming blijft achter of je wilt gewoon nog verder groeien. Gelukkig zijn er voldoende manieren om te laten zien wat je in huis hebt zoals het inzetten van effectief reclamemateriaal. Ons versconcept ‘Vers Belegd’ kan je hierbij ondersteunen.

Het concept biedt de mogelijkheid om op basis van de stoere en bovenal lekkere crustico bol een eigen promotieflyer of poster samen te stellen. Hiermee kun je jezelf onderscheiden ten opzichte van andere horecaondernemers en trek je de aandacht van bestaande én nieuwe klanten.

Meer broodverkoop met Vers Belegd

We zorgen er niet alleen voor dat je een topproduct kunt serveren, maar dat je producten ook goed zichtbaar zijn voor jouw gasten. Het gebruik van mooi promotiemateriaal is belangrijk wanneer je de broodverkoop wilt laten stijgen en jouw ‘versuitstraling’ wilt versterken. Met een mooie promotieflyer of poster kun je bijvoorbeeld lunchgerechten extra goed onder de aandacht brengen. Bovendien geef je met eigen promotiemateriaal meer zichtbaarheid aan jouw horecaonderneming. Dit kan ervoor zorgen dat (potentiële) gasten sneller bij je zullen binnenstappen.

Chaupain kan je ondersteunen bij het genereren van meer lunchomzet. Stel eenvoudig jouw eigen promotieflyer samen aan de hand van onze makkelijk te bereiden broodjes. Laat zien dat je vers belegde broodjes verkoopt door de promotieflyer te gebruiken in jouw horecaonderneming, de menukaart, op de tv schermen of op social media. Het versconcept omvat een gevarieerd assortiment van 15 broodjes met diverse soorten beleg waarmee je jouw eigen flyer of poster kunt samenstellen.

De crustico bol als basis voor meer lunchomzet

De crustico bol wit en crustico bol bruin vormen de basis voor het vers belegd concept. Stoere en ambachtelijke broodjes, die heerlijk puur van smaak zijn. Door de krokante korst en hun stoere uiterlijk zijn het echte ambachtelijke bollen. Ze versterken de versbeleving in jouw horecaonderneming en door de bake-off eigenschappen kun je jouw gasten de hele dag voorzien van vers belegde broodjes. Doe je aan take away en delivery? Dan biedt de crustico bol uitkomst. De stoere bollen zijn namelijk makkelijk te vervoeren. Op deze manier kun je jouw klanten ook op een andere manier bedienen.

Broodverkoop verhogen met Chaupain

Je lunch- en broodverkoop verhogen, dat wil toch iedere horecaondernemer? Wij bieden je alle ondersteuning om dit voor elkaar te krijgen. Ga direct aan de slag met het samenstellen van je flyer of poster. Heb je hulp nodig bij het opstarten? Onze accountmanagers staan voor je klaar of neem direct contact met ons op.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.