16 mei 2017   •   

Lactosevrij genieten

Chaupain
Lactosevrij genieten

Tegenwoordig wordt het steeds eenvoudiger om lactosevrij te kunnen eten binnen de horeca. De markt van lactosevrije producten blijft groeien. Maar wat is lactose eigenlijk precies? Lactose is een natuurlijke melksuiker die in veel melkproducten voorkomt. Mensen met een lactose intolerantie kunnen deze melksuikers niet goed verdragen.

Niet alleen mensen met een lactose intolerantie kiezen voor lactosevrije producten. Ook worden lactosevrije producten steeds vaker beschouwd als een bewuste keuze voor een gezond leven.

Is lactosevrij nieuw voor u? Chaupain beschikt over een breed assortiment lactosevrije producten. Deze producten bevatten geen melksuiker. In ons assortiment vindt u dan ook allerlei heerlijke producten waarmee u een lactosevrij menu voor uw gasten kunt samenstellen. Op onze website kunt u per productgroep filteren op lactosevrije producten.

Door te kiezen voor de lactosevrije producten van Chaupain kunt u uw gasten niet alleen lactosevrij maar ook zorgeloos laten genieten.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.