22 december 2020   •   Nieuws

Met deze vijf snacks knal je het jaar uit

Chaupain
Met deze vijf snacks knal je het jaar uit

Oud & Nieuw komt eraan en je gasten hebben dan wel zin in een feestje met familie en vrienden. Naast de champagne en oliebollen horen daar natuurlijk ook de nodige snacks bij. Met onze vijf snacks zorg jij ervoor dat iedereen in de juiste feeststemming komt. Van hartig tot zoet, er is voor elk wat wils.

1. Saucijzenbroodjes

Het saucijzenbroodje is vaak de smaakmaker bij ieder feestje. Het bladerdeeghapje kenmerkt zich door een knapperig jasje en de licht pittige vulling. Kies voor de ongebakken saucijs met roomboter of ga voor een snelle bereiding met het voorgebakken saucijzenbroodje. Ideaal voor de horecaondernemer die op zoek is naar een betaalbaar product.

2. Kaasbroodjes

Deze versnapering doet het goed bij elke gelegenheid. Niet zo gek, want door de smeuïge kaasragout en het krokante bladerdeeg wordt het lastig om ervan af te blijven. Bovendien is dit broodje ook nog eens geschikt voor de vegetariërs onder ons. Is er veel vraag naar dit product? Je bewaart de kaasbroodjes in de vriezer. Op deze manier kun je dit hartige hapje altijd aanbieden.

3. Frikadelbroodjes

Zit het frikadelbroodje al in jouw snack assortiment? Dit broodje gevuld met een kip frikadel en een lekkere curry saus is een hardloper op elk feestje. Het snackbroodje is geschikt om aan te bieden gedurende de dag, avond en nacht.

4. Quiches

De quiche is bij uitstek geschikt om voor te schotelen op een gezellige avond. Binnen een mum van tijd zijn ze te serveren, zowel warm als koud. Wil je de quiche koud serveren, dan kun je ze alvast vooraf klaarmaken. Dit scheelt je weer een paar minuten in de keuken.

5. Appelflappen

Na alle hartige snacks hebben je gasten misschien wel behoefte aan iet zoets. De traditionele appelflappen mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Je bakt de appelflappen in de oven, dus er hoeft geen hete pan olie aan te pas te komen.

Valt er nog wat te snacken?

Oudejaarsavond duurt vaak relatief lang. Om de avond en nacht door te komen is het fijn wanneer er iets te snacken valt. Portioneer de snacks voor een assorti met mini snacks. Je gasten kunnen dan genieten van meerdere kleine hapjes. Wil je jouw gasten ook thuis bedienen, stel dan een borrelbox of Oud & Nieuw pakket samen met diverse mini snacks. Het aanbieden van borrelboxen en pakketten draagt niet alleen bij aan blije klanten, maar ook jouw omzet knalt aan het einde van het jaar nog even omhoog.

Mini snacks bereiden

Laat de snacks half ontdooien en snijd ze met een scherp mes in de gewenste grootte. De appelflappen druk je eerst dicht met de botte kant van een spatel alvorens ze door te snijden. Strijk de snacks nog een keer af met eigeel voor een nog mooier resultaat.

Laat het feestje maar beginnen

Er zijn genoeg mogelijkheden om van Oud & Nieuw een onvergetelijke avond én nacht te maken. Een goede voorbereiding is dan ook het halve feest. Kunnen we je hierbij helpen? Neem dan contact met ons op.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.