20 maart 2019   •   Nieuws

Moderne taarten: bijverkoop stimuleren

Chaupain
Moderne taarten: bijverkoop stimuleren

De taarten van Chaupain zijn stuk voor stuk pure verwennerij te noemen. Of het nu gaat om een appeltaart, red velvet taart of één van de vele varianten cheesecake. Maak kennis met de nieuwste taarten van Chaupain:  lemon & lime cake, red velvet cake en carrot cake glutenvrij.

De Chaupain lemon & lime cake, red velvet cake en carrot cake glutenvrij zijn een geweldige aanvulling op jouw gebaksassortiment. Deze taarten prikkelen niet alleen de smaakpapillen van jouw gasten, maar stimuleren ook de bijverkoop. Zo kan je deze taarten ongekoeld op de counter onder een stolp presenteren.

Op deze manier staat jouw gebaksassortiment altijd in het zicht en kan je de taarten onder de aandacht brengen van jouw gasten. Wanneer jouw gasten een kop koffie of thee bestellen, kan je de suggestie doen om ook een lekker stuk taart te bestellen. Zo kan je met jouw assortiment, jouw omzet een boost geven, zonder veel te investeren.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.