30 juli 2020   •   Nieuws

NIEUW: Breid jouw muffin assortiment uit

Chaupain
NIEUW: Breid jouw muffin assortiment uit

De muffin, een heerlijk zoete versnapering. Ze zijn overgewaaid uit Amerika en inmiddels wereldwijd populair. De kleine cakejes in een papieren schaaltje zijn verkrijgbaar in verschillende soorten smaken. De muffin is erg populair als zoete lekkernij bij de koffie of thee of als ontbijt.

Bij Chaupain hebben we maar liefst 12 soorten muffins in ons assortiment. Zo hebben wij onder andere luxe tulp muffins. Deze zoete lekkernij is erg populair voor bij de koffie of thee of als ontbijt. Naast de bekende smaken, kan je jouw gasten vanaf nu ook laten genieten van 3 nieuwe smaken: appel kaneel, vanille room en banaan caramel. De drie heerlijke smaakvariaties zijn mooie aanvulling op jouw zoete snack assortiment. Bovendien hoef je niet bang te zijn voor derving, want je kan de tulp muffins minimaal 3 dagen onder een stolp bewaren op kamertemperatuur.

Dat appel en kaneel een gouden combinatie is bewijst de nieuwe tulp muffin appel kaneel. De frisse appel in combinatie met de kaneel, afgetopt met een crumble, maakt deze muffin een echte klassieker.
De tulp muffin caramel en banaan is om je vingers bij af te likken. De muffin is gevuld met een romige caramel crème en afgewerkt met stukjes gedroogde banaan.

Liever genieten van echte banketbakkersroom? Dan is de tulp muffin vanille room een heerlijke versnapering. De muffin is afgewerkt met een lekkere speculoos crumble.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.