28 september 2015   •   

Nieuw in ons assortiment: Red velvet muffin

Chaupain
Nieuw in ons assortiment: Red velvet muffin

Het Chaupain team is achter de schermen druk bezig met het nieuwe assortiment voor 2016. Eén van de nieuwe producten zal een red velvet tulp muffin zijn, maar vanwege de grote belangstelling hebben wij besloten deze nu alvast te introduceren.

Wat is red velvet? Niets zo Amerikaans als een red velvet muffin, hij dankt zijn naam aan zijn fluweel rode uiterlijk. In Amerika is red velvet waanzinnig populair en naast muffins vind je er talloze andere variëteiten. Denk hierbij aan koekjes, ijs, pannenkoeken en zelfs red velvet popcorn. Hoewel de smaak niet duidelijk onderscheidend is wordt het door de Amerikanen beschouwd als het verre achterneefje van de chocolade cake. Red velvet bevat namelijk een subtiele hint van cacao, het gebruik van karnemelk zorgt voor een fris-zure smaak.  De karnemelk en cacao gaan samen een reactie aan, dit zorgt deels voor de mooie kenmerkende fluweel rode kleur.

De red velvet muffin is vanaf nu te bestellen onder het artikelnummer 6043.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.