27 december 2023   •   Nieuws

Ontdek ons nieuwe assortiment voor 2024

Chaupain
Ontdek ons nieuwe assortiment voor 2024

Met trots presenteren wij onze gloednieuwe brochure voor 2024 met nieuwe en bestaande brood- en patisserieproducten. Van traditionele favorieten tot aan innovatie verrassingen toont ons assortiment een divers spectrum aan smaken en texturen.

Ook in de nieuwe brochure benadrukken wij de passie en perfectie achter elke creatie. Het assortiment is met zorg samengesteld waarbij wij streven naar kwaliteit. Duik in de recepten achter onze producten en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden. Wij lichten alvast een paar producten voor je uit:

Italiaanse pinsa XL

Pinsa, de verfijnde kunst van Italiaans bakken, is de nieuwste trend die harten van fijnproevers verovert. Dankzij de mix van hoogwaardige ingrediënten combineert dit langwerpige brood knapperigheid met luchtigheid. De pinsa XL biedt eindeloze mogelijkheden, variërend van klassieke pizza combinaties tot aan het beleggen naar wens, om te serveren als gerecht op de borrelplank of om te delen.

Desserts met een persoonlijke twist

Onze nieuwste desserts bieden elke horecaondernemer en chefkok de kans om een heerlijk en hoogwaardig dessert te creëren met een persoonlijke touch. De smaken zijn zorgvuldig gekozen en voegen variatie toe aan je dessertkaart zoals mango-peper, aardbei-basilicum of speculoos-crème brûlée. Met slechts enkele eenvoudige stappen serveer je snel en gemakkelijk een smaakvol dessert aan je gasten.

Bekijk het assortiment

Op onze website kun je een digitale versie van de brochure bekijken. Blader door de pagina’s en ontdek de heerlijke producten die wij te bieden hebben. Wil je liever een tastbare brochure in handen hebben? Stuur ons een berichtje of neem contact op met je Chaupain vertegenwoordiger om jouw exemplaar aan te vragen.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.