27 februari 2020   •   Nieuws

Pitabread: maak kennis met de opvolger van het Flatbread

Chaupain
Pitabread: maak kennis met de opvolger van het Flatbread

Heb jij al kennis gemaakt met het pitabroodje van Chaupain? Na het succes van het flatbread, is er nu een kleine, luchtige variant, namelijk pitabread Italian exclusive.

De pitabread Italian exclusive van Chaupain is zeker een aanrader voor wanneer je op zoek bent naar een heel mooi ambachtelijk broodje, dat je op veel momenten kunt gebruiken. Niet alleen voor bij de lunch of voor bij het diner, maar ook als lekkere hartige snack.

Het pitabroodje heeft een mooie ambachtelijke uitstraling en is heerlijk fluffy vanbinnen. En wist je dat het pitabroodje na het bakken minimaal 6 uur mals blijft?

Het broodje leent zicht uitstekend om te vullen met shoarma of pulled pork. Daarnaast is ons pitabread Italian exclusive ook nog eens vegan. Zo kan je jouw gasten ook een vegetarisch of zelfs veganistisch alternatief bieden, zoals een veganistische pulled jackfruit.

 

 

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.