15 februari 2018   •   

Plukken maar!

Chaupain
Plukken maar!

Gezellig tafelen en genieten van zacht en ovenvers plukbrood? Dat is de gedachte achter de desem plukbroden van Chaupain.

Wat dacht u bijvoorbeeld van plukbrood “citroen zeezout”. Dit heerlijke desem plukbrood is mooi gedecoreerd met zeezout voor een lekkere afbeet. Lekker te combineren met een goede olijfolie of diverse smeersels, zoals een tapenade of knoflookboter.

Ook het plukbrood “rode biet ui” is een waar genot. Dit plukbrood is afgewerkt met kokosrasp en heeft een ultieme malsheid waarvan uw gasten zullen blijven smullen. Lekker te combineren met een goede olijfolie, zeezout of roomboter.

Daarnaast is er het plukbrood “volkoren bier”. Dit desembrood is gemaakt van vol donker bier, het zit boordevol vezels en goede onverzadigde vetten. Het brood heeft een volle rijke smaak en een heerlijke afbeet doordat hij is afgewerkt met een mix van sesam, lijnzaad en zeezout.

De desem plukbroden van Chaupain zijn heerlijk voor bij de borrel, zoals een zomers biertje, een glas rode wijn of een vol donker biertje. Natuurlijk ook perfect voor een lunchgerecht of als toevoeging bij soep of salade.

Met onze plukbroden kunt u uw gasten dus optimaal laten genieten van diverse smaaksensaties. 

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.