24 augustus 2022   •   Nieuws

Prijsverhoging op verschillende producten

Chaupain
Prijsverhoging op verschillende producten

De horeca draait in Nederland weer volop. De vraag naar producten is hoog, maar de beschikbaarheid van grondstoffen blijft sterk achter. Hierdoor krijgen veel producten te maken met een prijsverhoging. Wat betekent dit voor onze producten en voor jou als ondernemer?

Over een groot deel van het Chaupain assortiment zal een prijsverhoging gaan gelden per 1 juni 2022. De alsmaar doorstijgende grondstofprijzen van onder andere boter, margarines en vetten, bloem en meel, zaden en vele andere grondstoffen zijn hiervan de oorzaak. Andere kosten zoals torenhoge energieprijzen voor bakkerijen, dure logistiek en karton, veroorzaken een verdere verhoging van de kosten.

Wil je meer informatie hebben over de prijsverhoging op verschillende producten binnen het Chaupain assortiment? Neem dan contact op met je vertegenwoordiger of bel naar +31 (0)78 683 3410.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.