27 december 2017   •   

Puur gezond

Chaupain
Puur gezond

De vraag naar 100% natuurlijk brood neemt steeds meer toe. Dit brood bestaat alleen uit natuurlijke ingrediënten zoals bloem, water, suiker, zout, gist of desem en bevat dus geen onnodige toevoegingen. Als u kiest voor Chaupain dan kiest u voor pure en natuurzuivere producten. 

Bij Chaupain zijn wij continu bezig met de optimalisatie van de kwaliteit en smaakbeleving van onze producten om aan de vraag naar 100% natuurlijk brood te voldoen. 

Zo hebben wij onlangs het receptuur van de Petit pain artisanal (art. 1157) en de Petit pain bruin (art. 1155) verbeterd. Het vezelgehalte is verhoogd met 0,3 gram en bevat nu 4,5 gram vezel per 100 gram. De producten zijn hiermee een nog gezondere keuze geworden en passen uitstekend in de Schijf van Vijf die door het Voedingscentrum wordt aanbevolen.

Chaupain probeert de norm voor gezonde producten aan te houden. Dat maakt ons brood niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook voor lichaam en geest.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.