16 augustus 2019   •   Nieuws

Ongekoelde verkoop met onze hippe taarten

Chaupain
Ongekoelde verkoop met onze hippe taarten

De taarten van Chaupain zijn stuk voor stuk pure verwennerij te noemen. Of het nu gaat om een appeltaart, red velvet taart of één van de vele varianten cheesecake. Maak kennis met de nieuwste taarten van Chaupain:

Ongekoelde verkoop met onze hippe taarten

De nieuwe cakes van Chaupain in de hippe en trendy smaken lemon & lime, red velvet, carrot & walnut, carrot glutenvrij en chocolade glutenvrij zijn een geweldige aanvulling op jouw koffie- en gebaksassortiment. Deze taarten mag je 3 dagen ongekoeld op de counter onder een stolp presenteren. Zo staat jouw koffie- en gebaksassortiment altijd in het zicht en kan je de taarten onder de aandacht brengen van jouw gasten. Wanneer jouw gasten een kop koffie of thee bestellen, kan je de suggestie doen om ook een lekker stuk taart te bestellen. Zo kan je met jouw assortiment, jouw omzet een boost geven, zonder veel te investeren.

Daarnaast zijn de glutenvrije carrot cake en de glutenvrije chocolade taart lekkere en smeuïge cakes, waarmee je ook direct jouw glutenvrije klanten kunt bedienen. Door de heerlijke smaak kan iedereen, ook jouw klanten die wel gluten mogen, genieten van deze taart.

 

 

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.