10 juni 2021   •   Nieuws

Wat quiche jij? Zo zet je quiche in voor elk eetmoment

Chaupain
Wat quiche jij? Zo zet je quiche in voor elk eetmoment

Het aantal eetmomenten is langzaam aan het stijgen. We eten vaker, weliswaar kleinere gerechten. Daarnaast zijn de eetmomenten zijn meer verspreid over de dag. Als horecaondernemer wil je hierop kunnen inspelen. Maar wacht nog even met het uitbreiden van je menukaart, want tegenwoordig kun je beter kiezen voor een kleiner assortiment met producten die je kunt inzetten voor meerdere doeleinden zoals de quiche. Wij vertellen hoe je met dit hartige taartje elk eetmoment kunt benutten.

Zo veelzijdig is quiche

De quiche van Chaupain is een hartig open taartje voor 1 persoon. Bereid met een heerlijke zanddeegbodem van bloem, water en boter. De vulling bestaat uit een luchtig opgeklopte mix van eieren en room. De quiche is er in twee varianten: quiche lorraine en een quiche met groenten. Een veelzijdig product, geschikt voor veel toepassingen:

1. Een goed begin

Belangrijk bij een voorgerecht is dat het niet te machtig is en de eetlust opwekt van je gasten. De quiche is dankzij zijn kleine formaat uitermate geschikt als voorgerecht. De verfijnde smaken zullen de smaakpapillen van jouw gasten prikkelen en nieuwsgierig maken naar de rest van het diner.

2. De makkelijke maaltijd

Weinig tijd maar wil je toch een volwaardig hoofdgerecht op tafel toveren? Dan kun je het hartige taartje als onderdeel serveren van jouw diner. Serveer samen met een knapperige rucola salade, een kom huisgemaakte soep en wat ovenvers tafelbrood met smeersels.

3. Voor de lekkere trek

Je kunt de hartige snack zowel warm als koud eten. Handig, want zo kun je het product ook gemakkelijk uit het vuistje eten. Dit maakt het ideaal om aan te bieden als lekkere on-the-go snack. Dat wordt uitkijken naar het snackmoment om vier uur ’s middags.

4. Geen borrel compleet zonder quiche

Hebben jouw gasten zin in een gezellige borrel? Dan mag de quiche niet ontbreken op jouw borrelplank. Snijd voor het bakken het hartige taartje in kleine puntjes en serveer ze als tapas hapjes bij een lekker drankje.

5. Hartig hapje voor bij de high tea

Bij een high tea is de balans tussen hartige en zoete hapjes belangrijk. De quiche leent zich hier goed voor. Snijd de hartige taart in vieren, zodat je kleine porties per persoon hebt. Zo kunnen jouw gasten overal van snoepen.

6. Overal en altijd

Deze producten worden geleverd in een klein bakpapiertje waardoor je ze makkelijk kunt gebruiken voor afhalen en bezorgen. Je kunt de quiches bijvoorbeeld aanbieden als onderdeel van een lunchbox.

Waar quiche jij voor?

Met de quiche op jouw menukaart voorkom dat je overuren draait in de keuken en toch invulling kunt geven aan alle eetmomenten van je gasten. Bovendien kun je met dit product de kwaliteit en versheid bieden die ze gewend zijn. Meer weten over onze hartige taartjes? Neem dan contact met ons op.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.