28 januari 2019   •   Nieuws

Zoete verwennerij

Chaupain
Zoete verwennerij

Ze zijn verslavend lekker, de nieuwste lekkernij van Chaupain: de shortcakes. De shortcakes zijn ideaal voor bij een kopje koffie of thee, de high tea of gewoon lekker als verwen tussendoortje. De shortcakes zijn er in drie varianten.

De white chocolate caramel shortcake bestaat uit een brosse bodem van biscuit, een laag sticky caramel en daarop een laag van witte chocolade. De combinatie van een knapperige bovenlaag, romige caramel en brosse bodem maakt deze shortcake onweerstaanbaar.

Liever een glutenvrije variant proberen? Probeer dan de caramel shortcake glutenvrij met een heerlijke laag echte Belgische melkchocolade. Zo kan iedereen genieten, op ieder moment van de dag.

Daarnaast is er de rocky road shortcake voor wie van chocolade houdt. Een heerlijke mix van biscuits, marshmallows, rozijnen en chocolade fudge. Bedekt met een laagje poedersuiker.

De shortcakes worden geleverd in aluminium schalen en zijn voor het gemak voorgesneden in driehoeken of rechthoeken.

Eenvoudig de shortcake uit de verpakking halen?
In de onderstaande video laten we zien hoe je dit makkelijk kan doen. Instructie: haal de shortcake uit de vriezer en snijd de stukken die u nodig heeft los. Haal de stukken eruit en leg de shortcake weer terug in de vriezer.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.