Dessert meringue parfait
Terug
Dessert meringue parfait
Patisserie

Dessert meringue parfait

Artikelnummer
10117
Aantal
1 stuks
Soort product
Klaar voor gebruik
Gewicht
1000 gram
Afmeting
37,5x13,5 cm
Ontdooitijd
15 minuten
  • Desserts en parfaits
  • Semifreddo
  • Make-off
  • Italiaans recept
  • Grand dessert
  • Convenience

Waan je in Italië met de dessert meringue parfait van Chaupain. De chantilly is een semifreddo product en bestaat uit twee lagen meringue gevuld met een semifreddo chantilly. Deze ambachtelijke halfbevroren vanillebavarois staaf is volledig afgetopt met meringue crumble en gemaakt volgens authentiek Italiaans recept.

De vanillebavarois taart is geschikt als onderdeel van jouw dessert of gebaksmoment. Natuurlijk misstaat de ijstaart ook niet op mooie dessert buffetten. Serveer direct vanuit de vriezer, alleen nog even aansnijden. Wil je jouw dessert een extra stijlvolle uitstraling geven? Werk de staaf dan eenvoudig af met vers fruit en serveer met een fruitcoulis.

De meringue ijstaart is ideaal voor tijdens de feestdagen mede door zijn chique uitstraling. Maar ook de rest van het jaar kun je de meringue chantilly serveren. Serveer de taart in de zomer bijvoorbeeld met een zelfgemaakte lemon curd en passievrucht.

Bekijk de onderstaande inspiratievideo óf ga aan de slag met ons recept: Meringue chantilly deluxe.

Dessert meringue parfait bestellen?

Wil je aan de slag met dit product of heb je een vraag? Wij helpen je graag.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.