Make Your Own Tartelettes

Tartelette met crème brûlée

5-10 minuten

10 personen

Nieuw
00:54
De lekkerste inspiratie voor jouw gebak
Ingrediënten

Uit ons assortiment:

Tartelette bodem

10 st.

Met:

600 gr.

Debic crème brûlée

100 gr.

Rietsuiker

100 gr.

Frambozen

100 gr.

Blauwe bessen

Kenmerken
Dessert Gebak
Promotiemateriaal

Met de tartelette bodem bereid je de lekkerste gebakjes voor een zeer aantrekkelijke prijs. De basis komt van Chaupain, de creatie van de chef. Ga aan de slag met de tartelette met crème brûlée óf kies je eigen favoriete ingrediënten. Welke combinatie je ook kiest, je creëert in een handomdraai een verwenmoment voor jouw gasten.

Crème brûlée, een klassiek dessert waar niemand nee tegen zegt. Het Franse dessert is ook geschikt om te gebruiken als vulling voor de tartelette. Voor de crème brûlée kun je een vloeibare basis gebruiken. Lekker snel en handig voor als gemak een rol speelt. Vul een ronde uitsteekvorm met het custard mengsel, zodat de crème brûlée mooi op de tartelette past. De tartelette met crème brûlée is natuurlijk niet compleet zonder een gekarameliseerd suikerlaagje. Een dun laagje rietsuiker, kort afbranden en voilà: een verleidelijke crème brûlée met een krokante twist.

Bereidingswijze:

Bereid de crème brûlée volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Giet het mengsel in een ronde uitsteekvorm en laat opstijven in de koeling of vriezer.

Druk de crème brûlée schijf uit de vorm en leg op de tartelette bodem.

Strooi rietsuiker over de schijf en brand de suikerlaag af met een crème brûlée brander.

Garneer de tartelette met blauwe bessen en frambozen.

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Onze smaakmakers ook bij jou op tafel?

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, voor grote groepen of kleine gezelschappen, Chaupain heeft voor elke horecaondernemer een gewenst product.