Tekort aan hamburger buns? Chaupain helpt je graag

25-05-2022

Hamburgers zijn hot en er is op vele plekken in Nederland, maar ook over de grenzen, een tekort aan hamburger brood. Chaupain heeft voldoende alternatieven in het assortiment waarmee je nog steeds de lekkerste burgers kunt serveren aan jouw gasten. Wij zetten alle opties voor je op een rijtje.

Hamburger buns sesam

Om de beschikbaarheid van onze hamburger buns sesam te kunnen blijven garanderen, hebben wij art.nr. 2588 hamburger bun sesam 5 inch (12 cm) vervangen door art.nr. 2589 hamburger bun naar 4,5 inch (11 cm), 30×72 gram. Voor dit alternatieve product is ons advies is om de burger kleiner te maken, zodat je verkoopprijs op de menukaart minimaal stijgt.

Brioche hamburger buns, lekker zacht en zoet

De brioche buns van Chaupain zijn een goed alternatief voor jouw hamburger broodje. Mede door de zoete smaak van het brood komen de burger en toppings goed tot hun recht. Kies bijvoorbeeld voor onze brioche naturel (art.nr. 2523), de brioche sesam gesneden (art.nr. 2522 of 2525) of voor onze premium burger bol (art.nr. 2526). De brioche bun biedt voldoende mogelijkheden om een onweerstaanbare burger te kunnen maken.

Vegan buns, een gezond alternatief

Deze nieuwe vegan buns red (art.nr. 2600) en green (art.nr. 2605) zijn niet alleen echte eyecatchers bij jou op het bord, het is ook nog eens een gezond alternatief. Het broodje bevat maar liefst 25% groente én is verlaagd in vet-, suiker- en zoutgehalte. Om het extra makkelijk te maken is het broodje voorgesneden en klaar voor gebruik.

Hamburger brood met een lekkere bite

Een hamburger maar dan nét even anders. De flaguette wit gesneden (art.nr. 1154) en flaguette meergranen gesneden (art.nr. 1159) hebben een goede bite en veel smaak. Daarom zijn ze perfect om te gebruiken als hamburger broodje. Dit voorgesneden broodje is zo goed als afgebakken en hoeft alleen nog even heel kort in de oven.

Alles weten over ons hamburger brood? Neem dan contact op met je vertegenwoordiger of bel naar +31 (0)78 683 3410.

© 2022 Chaupain - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid

TOP